Wonen

Bij welke gelegenheden geef je een ballon cadeau

Wanneer we er eens goed voor gaan zitten, en gaan optellen, vieren we met z'n allen behoorlijk veel feestjes per jaar. Denk niet alleen aan verjaardagen, maar ook aan het behalen van je examen of het jubileum van een huwelijk. Voor al deze gelegenheden zijn we op zoek naar het perfecte cadeau, en dat word eigenlijk ieder jaar moeilijker. De cadeaupakketten zijn we zat, en eigenlijk willen we ook niet meer aan komen zetten met een bosje bloemen. We willen iets anders! Iets speciaals! Gelukkig is er een oplossing! Want tegenwoordig is er voor ieder feestje een mooie helium ballon te vinden! En kun je niet aanwezig zijn? Geen zorgen! Je kunt de ballon versturen. In een mooie cadeauverpakking!

Een verjaardag

Natuurlijk is het eerste feestje op onze lijst de verjaardag. Want ballonnen zijn nou eenmaal onmisbaar op iedere verjaardag. Met hun vrolijke kleurtjes, zijn ze de perfecte versiering! En hoe leuk is het dan om een ballon cadeau te krijgen?! De mooie happy birthday ballon is verkrijgbaar in zoveel verschillende designs en kleurtjes, dat er altijd eentje voor de jarige tussenzit. Leeftijd speelt hierbij eigenlijk geen rol. Én doordat de ballonnen zijn gevuld met helium, blijven ze ook nog lang gevuld. Wat betekent dat je je nog wat langer jarig zult voelen!

Het slagen voor je eindexamen

Ieder jaar slagen duizenden jongeren voor hun eindexamen. Of het nu gaat over de basisschool, middelbare of de hogere school. Met al deze examens is het soms lastig om een goed cadeau te vinden. En laten we eerlijk zijn: de meeste jongeren vragen tegenwoordig simpelweg om geld. Maar dat is ook zo saai! Hoe leuk is het dan om het geld aan de ballon vast te binden? Op deze manier geef je de geslaagde precies wat hij of zij wilde hebben, maar creëer je er toch nog iets leuks van! Van jou krijgen ze geen saaie, witte enveloppe.

Een huwelijksjubileum

Wanneer je 12,5 jaar getrouwd bent geef je natuurlijk een groots feest. Maar dat geldt niet voor alle andere jubileums. Niet iedereen heeft zin in een groots feest bij hun zesde trouwjaar. Toch is het wel leuk als er aan je word gedacht, op zo'n bijzondere dag! En hoe kan dat beter dan met een ballon? De leuke witte ballonnen zijn perfect voor een bruidspaar, en tegenwoordig kun je zelfs een eigen geschreven tekst op de ballonnen plaatsen. En zoals we al eerder hebben gezegd. Geen zorgen als je zelf niet langs kunt gaan. Een ballon versturen is minstens nét zo feestelijk, en leuk voor de gehuwden. Want van wie zal het cadeautje afkomstig zijn?