Financieel

Business en accountant trainingen voor salarisadministratie software NMBRS

NMBRS online trainingen zorgen ervoor dat je salarisadministratie altijd draait. Elke medewerker kan met de NMBRS online trainingen zijn kennis van de software makkelijk en snel op peil houden. Gebruikersvriendelijke software is de basis van een vlekkeloze salarisadministratie, NMBRS online trainingen zijn de aanvulling daarop. Samen zorgen ze voor een zorgeloze bedrijfsvoering, of je nu zelf je salarisadministratie uitvoert of dat hebt uitbesteed.

Twee soorten NMBRS online trainingen

Er zijn twee verschillende soorten trainingen, accountant training en business training. De business trainingen zijn bedoeld om medewerkers te ondersteunen die zelf in het bedrijf de salarisadministratie doen. De software voor salarisadministratie kan gemakkelijk worden uitgebreid met modules voor de verzuimadministratie of verlofregistratie. De accountant trainingen zijn voor medewerkers van administratiekantoren en accountantskantoren. Zij doen de salaris- en personeelsadministratie voor kleinere bedrijven. Naast de twee basis online trainingen voor de salarisadministratie en de HR-functionaliteiten biedt de accountanttraining ook een module over samenwerking tussen klant en administratiekantoor.

Salarisadministratie uitbesteden?

Zelf je salarisadministratie doen heeft voordelen. Het kost tijd en dus geld, maar je kunt zelf je HR-omgeving helemaal zelf inrichten en op elkaar afstemmen. Je hebt als bedrijf zelf de kennis in huis, je medewerkers krijgen een app om verlofuren, verzuim en werkuren door te geven, je stelt zonder moeite een personeelsdossier samen. Je hebt je administratie en de stand van zaken rond alles wat met je medewerkers te maken heeft in één oogopslag beschikbaar. Maar wanneer je een klein bedrijf bent en steunt op een paar medewerkers, kan het voordelen hebben je salaris- en personeelsadministratie uit te besteden. Een administratiekantoor kan de kennis van de software gemakkelijker op peil houden, de continuïteit is gewaarborgd en moeilijke vragen over wet- en regelgeving kun je doorsturen naar de deskundigen.

De keuze voor zelf doen

Wanneer de keuze valt op je salarisadministratie zelf doen, dan zijn de online-business trainingen ideaal om de salarisadministrateur te ondersteunen. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de software, up-to-date waar het gaat om wet- en regelgeving en ook ondersteunende online trainingen over de HR-modules van NMBRS. De basis business training vormt de basis van je kennis van de software. Je leert hoe het programma werkt, hoe je salarismutaties verwerkt en hoe je zonder problemen en met de juiste gegevens de maandelijkse loonrun verzorgt. Bovenop deze basistraining is er een training HR-functionaliteiten. Daarin wordt ingegaan op de aanvullende modules op het gebied van urenregistratie, verlofregistratie en verzuimregistratie. Samen biedt het een goede basis om zelfstandig de loonadministratie uit kunnen voeren.