Ander nieuws

Curves in de spotlights

De zomer is er voor iedereen, en de hittegolven volgen elkaar in rap tempo op. Tijdens een hittegolf wil je het liefst lekkere luchtige kleding dragen, zoals katoenen blousjes, oversized shirts en rokjes en jurken. De stof moet goed kunnen ademen, en van lichte structuur zijn. Het liefst ook nog iets dat geen zweetvlekken laat zien, want dat ga je zeker nodig hebben! Effen kleuren en met name wit en zwart zijn hier zeer geschikt voor. 
Als voorbeeld kun je denken aan lange wijde witte kaftans, zwarte t-shirts, en linnen en katoenen stoffen.
Iedereen draagt in de zomer graag comfortabele maar ook trendy kleding, maar tot voor kort waren alle leuke kledingstukken, printjes en materialen niet altijd verkrijgbaar in de grotere dames maten. Sinds de opkomst van de grote maten mode wordt er gelukkig veel meer tijd besteed aan het beschikbaar maken van alle kleding, voor álle mensen. Met name Meyer Mode is een grote naam als het aankomt van een uitgebreid aanbod aan kleding voor grotere maten. Ben je al nieuwsgierig, of wil je graag zien wat zij allemaal te bieden hebben? Neem dan een kijkje op hun site!

Zelfvertrouwen in de zomer.

Iedereen voelt zich prettiger in kleding die comfortabel zit. Veel mensen kiezen dan ook comfort boven stijl. Nu hoeft dat niet meer! Je kunt kleding dragen die zowel lekker zit als lekker aan voelt op je lichaam. Of je nou van lange mouwen, korte mouwen, bloemetjes, streepjes of effen kleding houdt; er is voor ieder wat wils.
Zelfvertrouwen is belangrijk om je goed te voelen. Als je lekker in je vel zit, straal je dat ook uit. Te krappe kleding, kleding die geen lucht doorlaat of kriebelt, geeft een onaangenaam gevoel en maakt dat je heel zelfbewust bent van hoe je eruit ziet of overkomt. Als je een dikke stof aan hebt of iets met lange mouwen dat niet ademt, krijg je misschien zweetvlekken. Als je dan op werk bent of met anderen, schaam je je wellicht hiervoor. Dan hou je je armen langs je zij of draag je iets om je zweetvlekken te verbergen. Je gaat je anders gedragen dan hoe je je voelt, en dat levert spanning op. Zou je je niet veel liever vrij voelen en kunnen doen en bewegen zoals je wilt?

Website.

Neem een kijkje op de website of je leuke kleding ziet voor aankomende zomer. Breidt je garderobe uit naar wens en geniet van de aankomende tijd. Iedereen verdient comfortabele kleding. Ook jij!