Ander nieuws

DE MEEST HEERLIJKE KOFFIE VOOR OP HET WERK

Laten we eerlijk zijn: we kunnen niet zonder een goed kopje koffie in de vroege ochtend. Warme koffie word immers niet voor niets het beste begin van je dag genoemd. Maar om de dag nou écht goed te beginnen, is het wel belangrijk om de lekkerste koffie te kunnen drinken. Maar welke koffie zou je écht eens een keer moeten proberen? Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel de drie populairste koffie melanges op een rijtje. Deze Gio Coffee soorten kunnen jou 's ochtends dat kleine duwtje in de rug geven, zodat je vol energie aan je lange werkdag kunt beginnen. En vergeet vooral de koffiepauzes niet hé!

Een kopje koffie

Er is niets zo lekker als je werkdag beginnen met een goed kopje koffie. We zijn er allemaal dol op. Maar het is wel belangrijk om een goed kopje koffie te drinken, want laten we eerlijk zijn: niemand heeft zin in koffie die naar water smaakt. Voordat het koffieautomaat op je kantoor de allerbeste koffie kan zetten, moet je dus op zoek naar de perfecte koffieboon. Voor een normaal kopje koffie, is de koffieboon met medium roast zeer aan te raden. Deze boon bevat warme smaaktonen zoals chocolade en mokka, die de bittere smaak van de koffie goed kunnen balanceren. Hierdoor krijg je een lekkere en vooral milde koffiesmaak. Perfect voor het begin van een drukke werkdag.

Cappuccino

Cappuccino's zijn een zeer geliefd kopje koffie tijdens de werkpauzes. Doordat de cappuccino voor een groot deel bestaat uit opgeklopte melk, is deze koffie zeer licht van smaak en perfect wanneer je geen zin hebt in een sterke koffie. Om een cappuccino op de juiste manier te bereiden ben je een goede koffieboon nodig. Kies altijd voor een lichte koffieboon met tonen van melkchocolade en citrus. Dit zorgt voor een heerlijke smaak in combinatie met de luchtige melk. Cappuccino's zijn overigens ook zeer goed voor de beginnende koffiedrinker op kantoor. Wel een lekker kopje koffie meedrinken in de kantine, maar zonder de bittere smaak.

Espresso

Espresso's staan bekend om hun kleine formaat, en hun tevens kleine koffiekopjes. Deze koffieshots zijn perfect om je drukke werkdag mee te beginnen, én het drinken van een espresso kost je ook niet zoveel tijd. Door het kleine formaat, heb je ze namelijk zo op! Voor het maken van een goede espresso is het belangrijk dat je kiest voor een goede, donkere koffieboon. De koffieboon moet namelijk beschikken over een bittere smaak en smaaktonen van pure chocolade en walnoot. Met verse koffiebonen zorg je ervoor dat je de lekkerste espresso kunt maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor al jouw vermoeide collega's.