Ander nieuws

De zon schijnt bij Charlie Temple

Yes! Deze week wordt het super lekker weer en daarom spring ik een gat in de lucht. Ik kan eindelijk voor het eerst mijn nieuwe Charlie Temple zonnebril uitproberen. Ik had hem natuurlijk eerder op kunnen doen, maar in Nederland kan het weer snel omslaan en ik wilde even goed bij mijn vrienden shinen.
Het model dat ik heb gekocht heet de 'Claire', en deze chique leuke damesnaam doet e bril absoluut eer aan. Het is een zwarte Cat Eye zonnebril met vlindermodel. Sinds twee jaar zijn Cat Eye zonnebrillen helemaal hip, en ik ga er zeker aan mee doen.

Combineren.

Een zwarte Cat Eye zonnebril staat heel casual als je hem combineerd met grote oorbellen, een knotje, en een simpel ruim wit t-shirt. Maar je kan ook opvallen als een bombshell met rode lippenstift en een bijpassende zwarte jurk of trui. Het leuke aan een Cat Eye is natuurlijk dat het jouw gezicht de illusie geeft alsof je ogen inderdaad een beetje schuin naar achter lopen, als verleidelijke 'cat eyes'. Vroeger was de aan een stuk doorlopende zonnebril van mega reflecterende materialen heel cool, maar nu is het de beurt aan de vrouwelijke sexy Cat Eye zonnebril.

Kwaliteit over kwantiteit.

Ik was nooit erg bekend met zonnebril merken, tot mijn zoveelste brilletje van een goedkoop warenhuis weer doormidden was gebroken in mijn tas. Het zijn van die brilletjes die aan een draaihek hangen, die maar zo'n 3-, tot maximaal 9-, euro kosten. Dan waren ze gemaakt van plastic, en vroeg ik mij vaak af of ze nou daadwerkelijk de zon uit mijn ogen hielden, of gewoon als accessoire bedoeld waren. Ik heb er zeker een stuk of vier versleten voor mijn zus mij wees op Charlie Temple. Deze superleuke brillenwinkel heeft naast zonnebrillen ook 'gewone' brillen en leesbrillen. Ze verkopen brillen voor kinderen, hebben brillen voor alle sterktes die je kunt bedenken en in allerlei monturen, printjes en vormen. Nu denk je; oh klinkt leuk, maar dan moet ik zeker eerst een winkel vinden om ze allemaal te passen…Nee hoor! Het leukste aan de website van Charlie Temple vind ik dat je online in de virtuele paskamer alle brillen kunt passen. Is dat niet geniaal? Nu kan je in je eigen huis op je dooie gemak brillen passen en uitzoeken. En dat vanaf maar 29-, euro…

Ik zie het leven weer zonnig in, dankzij mijn nieuwe zonnebril. Ik stel voor dat jij ook snel gaat kijken, nu de zon weer gaat doorbreken!