Ander nieuws

Draag jij ook graag pantoffels dames? 3 Voordelen van het dragen van sloffen in huis

Het dragen van sloffen geeft je voeten het gevoel dat ze thuis zijn. Wist je dat het dragen van pantoffels dames meerdere voordelen heeft? Hieronder lees je 3 voordelen van het dragen van pantoffels in huis.

Geef je voeten sloffen cadeau

Het grootste voordeel: sloffen zitten heerlijk! Zodra je pantoffels dames aantrekt is het alsof je voeten in een warm, zacht bad terecht zijn gekomen. Omdat ze zo comfortabel zijn, helpen sloffen de drager vaak ontspannen. Je hersenen associëren pantoffels namelijk direct met een ‘thuis-zijn’ gevoel. Immers draag je, in tegenstelling tot schoenen, sloffen alleen maar in huis. Zo zet je je mindset makkelijker om naar een ontspanningsmodus.

Draag pantoffels dames en houd het huis schoon

Door in huis op pantoffels te lopen, en niet op je schoenen, houd je je huis automatisch een stuk schoner. Als je schoenen zowel buiten draagt als in huis, neem je namelijk meer vuil mee naar binnen. Door direct bij binnenkomst je schoenen te verwisselen voor pantoffels, voorkom je dat je ongewenst zand en vuil van buitens mee naar binnen neemt. Ook voor heren zijn er diverse comfortabele pantoffels te krijgen. Veel mannen geven de voorkeur aan instappers heren. Deze sloffen zijn erg makkelijk aan te trekken (je stapt er immers in een keer in!) en comfortabel om mee in huis te lopen. Pantoffels dames zijn er in veel verschillende kleuren en printjes te koop. Wil je opvallende sloffen met een felle kleur? Pantoffels in de vorm van een konijn of eenhoorn? Of juist subtiele instappers? Als je online zoekt, kan je pantoffels in alle soorten, kleuren en maten vinden. Zo vind je altijd een paar dat bij jou past!

Geruisloos in huis

Woon je in een flat? Of in een studentenhuis met meerdere verdiepingen? Dan zijn je huisgenoten en buren je waarschijnlijk zeer dankbaar als je pantoffels dames draagt. Deze maken namelijk een stuk minder lawaai dan schoenen. Sterker nog: waarschijnlijk horen je buren helemaal niets als jij in huis rondloopt. Sloffen en pantoffels zijn natuurlijk zacht, waardoor je geruisloos door je huis kan bewegen. Kinderen willen nog weleens rondrennen door het huis. Dan zijn sloffen met een anti slip zool aan te raden. Zo kunnen ze veilig rennen en spelen zonder dat de buren er last van hebben. En zoek je nog een goed cadeau voor man- of vriendlief? Dan zijn instappers heren aan te raden. Wie doe je immers geen groot plezier met warme, comfortabele voeten?