Ander nieuws

Een dagje shoppen

Afgelopen herfst ging ik met mijn familie en vriendin naar Maastricht. Mijn vader en moeder hadden een eigen kamer in het spahotel, net zoals mijn vriendin en ik. Mijn broer sliep op de derde kamer. Zoals de naam zegt zat er aan het hotel een spa. Om te vieren dat de lange werkweek voorbij was trakteerde mijn vader ons op een dagje spa en een dagje shoppen in Maastricht. Mijn moeder nam een massage om te ontspannen, samen met mijn vader. Mijn broer ging in de stoomcabine zitten. Er waren veel verschillende soorten. Een Turks stoombad is zijn favoriet. Mijn vriendin en ik besloten om te gaan zwemmen. Dat is goed voor de conditie en ook nog best ontspannen.

Maastricht

Het dagje shoppen had ook een doel. Ik begon over een paar weken met een nieuwe stage. Ik had een aantal nieuwe kledingstukken nodig. Allereerst een jas. We gingen naar een mooie luxe zaak. Ik ging stage lopen in Amsterdam bij een Makelaarskantoor. Hierom moest ik best chique kleding hebben. Gelukkig was mijn stagebedrijf ook een beetje informeel. Nette sneakers mochten ook in plaats van puntschoenen. Na lang zoeken vond ik een mooie donkerblauwe jas. Hij was erg warm. Dat moest ook want ik zou in de winter stage gaan lopen. Hierna ging de zoektocht verder naar broeken. Ik houd van donkerblauw, dus kocht twee donkerblauw broeken en een donkerblauwe suède riem. Om nog wat variatie toe te passen kocht ik ook nog een suède donkergroene riem.

Schoenen

Ik had al een paar mooie overhemden. Die hoefde ik niet meer te kopen. Het laatste onderdeel van mijn outfit waren de schoenen. Ik zocht iets informeels, maar toch ook netjes. Na lang zoeken stuitte ik op schoenenafdeling van Mason Garments Heren . Na lang zoeken vond ik een mooi paar. Ze waren precies wat ik zocht. Ik kocht ze gelijk. Mijn outfit was helemaal af. Mijn vriendin vond ze zo mooi, dat zo ook graag een paar wilde hebben. Gelukkig hadden ze bij dezelfde winkel ook een Mason Garments Dames afdeling. Na een lange dag shoppen liepen we terug naar het hotel. Het was heel vermoeiend geweest, maar wel een hele geslaagde dag. Op de hotelkamer ben ik nog een keer door al mijn aankopen gegaan. Dit gaf een heel fijn gevoel. Door mijn mooie kleren had ik nog meer zin in mijn stage. En ik wist zeker dat de kleren goed in smaak zouden vallen.