Ander nieuws

Laat je PVC-vloer gewoon thuisbezorgen!

Tripje

Als de zomervakantie weer voorbij is, de scholen begonnen zijn en iedereen weer in de werksleur zit, is het het perfecte moment om voor jezelf eens een lekker weekendje weg te boeken. Door even er tussenuit te zijn, al is het maar een paar dagen, kom je weer tot rust en kan je daarna met een gerust hart weer door in het dagelijks leven. Je hoeft helemaal niet ver te gaan hoor, je kan het ook vlakbij huis houden. Of je nou naar een buurland gaat of met de auto naar een cottage een halfuurtje verderop vertrekt: het gaat er om dat je niet in je normale omgeving met je normale spullen zit. Wij proberen meerdere korte weekendjes weg per jaar in te plannen. Soms gaan we één nachtje er tussenuit, soms iets langer, maar we zorgen altijd dat het op een locatie is waar we heerlijk kunnen ontspannen. Vaak is dat in een natuurgebied. Ook één van onze eilanden (Texel, Vlieland), zijn heerlijk om even heen te vertrekken. Het is daar rustig, je kent de winkeltjes niet, je wordt gedwongen even te relaxen. Echt perfect!

Vlieland

Wij zijn net terug van een tripje naar Vlieland. Via een lastminute-site boekte we een leuk huisje vlakbij het strand. Het was klein, maar fijn. Alle benodigde winkeltjes waren goed te bereiken en het was nog net warm genoeg om zonder jas over het strand heen te kunnen gaan. Het huisje was daarbij ook werkelijk beeldschoon. Wat ik er het beste aan vond was de prachtige vloer. Het was een grijzen vloer met een houten patroontje er in. Ik was er meteen verliefd op. Na even gebeld te heben met de eigenaar van de cottage, was ik alleen nog geen stap dichterbij de waar de vloer verkocht werd. Erg vervelend. Gelukkig belde hij mij snel terug waar hij deze vandaan had. Hij had de factuur gezocht. En raad eens: het was vlakbij ons huisje!  Kan ook niet echt anders op een eiland van formaatje Vlieland, maar goed om te weten dat het niet geimporteerd was uit het buitenland.

Online

Wij naar die winkel toe, en ja hoor: daar hadden ze een soortgelijke vloer. Hoe ging ik dit in hemelsnaam meenemen naar huis? Net toen ik van plan was een vrachtwagen te huren en heen en weer te rijden trok mijn man gelukkig aan de bel: hij had een website gevonden die soortgelijke prachtige pvc vloeren verkocht. Daar hebben we er één gekocht en hij wordt gelukkig ook nog eens voor ons gelegd. Kunnen wij het vakantiegevoel tenminste enigszins vasthouden!