netflix storing
Gadgets

Netflix storing, zo overleef je

Een ramp voor alle bingewatchers onder ons! Netflix storing. Hoe moet ik nu mijn lievelingsserie bekijken? Dat is ongetwijfeld het eerste wat in je opkwam, toen je op “play” wilde drukken maar er een storingstekst in beeld kwam. Wees niet getreurd. Wij helpen je met het zoeken naar alternatieven, om zo toch jouw tijd te kunnen doden. Naast Netflix bestaan er namelijk nog genoeg andere vrijetijdsbestedingen die wellicht bij jou passen. Lees hieronder de tips van onze redactie.

Bij slecht weer

Netflixen doen de meesten onder ons klaarblijkelijk als het buiten slecht weer is. Er is geen fijner gevoel dan met een kop warme chocolademelk en een dekentje op de bank te kruipen en Netflix op te starten. Maar naast Netflix zijn er nog meer gezellige en fijne dingen die je binnenshuis kunt doen. Neem bijvoorbeeld een gezelschapspellen avond. Trommel je beste vriend, ouders, broer of zus op om een spannend potje monopoly te spelen. Of pluk iedereen kaal met een verrassend pokertoernooi. Ook is het een leuk idee om eindelijk eens dat Allerhande recept uit te proberen, voor die Oreo taart die je al maanden wilt maken. Zo zie je maar, er is meer te doen dan alleen Netflixen.

In de buitenlucht door een Netflix storing

Nu Netflix het niet doet, kan jij natuurlijk wel huilen. Maar kom op, ga lekker naar buiten. Niets is fijner dan een lekkere wandeling in het bos of over het strand. Voor de meer gemotiveerden onder ons, zou een goede fietstocht of een rondje hardlopen ook een uitkomst zijn. In plaats van op je scherm naar andermans leven te staren, kan jij nu jouw eigen avontuur beleven. Naast bewegen zou je ook gezellig een terrasje kunnen pakken met vriendinnen. Of ga lekker picknicken in het park met een goed boek. De buitenlucht zal je goed doen en maakt ook nog eens een gezonder en socialer mens van je.

Laatste redmiddel bij een Netflix storing

Als je het toch echt niet aan kunt, dat je niet weet wat er met jouw favoriete karakters staat te gebeuren, download dan een andere streamingsdienst. Bij aanbieders zoals bijvoorbeeld Videoland en Amazon Prime kan je profiteren van een eerste maand gratis streamen. Op deze manier kan je jezelf geruststellen en doorgaan met jouw favoriete series, totdat Netflix het weer doet. Maar onthoud, er gaat niks boven Netflix Originals dus vergeet niet om je tijdig weer af te melden bij de andere streamingsdiensten!