Wonen

Sikkens Rubol XD High Gloss verf

Is jouw tuin wel weer aan een opknapbeurt toe? Elke winter kijk je naar de tuin zodra de eerste zonnestralen ons prachtige land weer verwarmen. Je vraagt je af hoe je deze zomer meer gebruik gaat maken van de tuin. Dit overkomt ons allemaal! We hebben maandenlang veelal binnen gezeten en we zijn blij dat we binnenkort weer veel tijd buiten gaan doorbrengen. Nu wil je de tuin opknappen om dit mogelijk te maken, maar dit moet wel op een duurzame manier gebeuren. De perfecte oplossing hiervoor is de Rubol XD High Gloss verf van Sikkens! De Sikkens Rubol XD High Gloss verf is super duurzaam! Het is een bio based product. Dit betekent dat er gebruik is gemaakt van herwinbare grondstoffen zoals planten, gewassen en bomen. Dit is fantastisch, toch? Een ander aspect wat bijdraagt aan de geweldige duurzaamheid van dit product is de beschermende laklaag. Dit zorgt voor een extreme bescherming waardoor jij minimaal 10 jaar niet opnieuw hoeft te verven. Dit is natuurlijk gemakkelijk voor jou maar ook enorm duurzaam! Het beschermt jouw verflaag tegen alle weersomstandigheden. Sikkens Rubol XD High Gloss biedt bescherming bij een strenge winter, een hete zomer of zelfs als een regenbui en de zon elkaar afwisselen! Het is de ideale bescherming voor bijvoorbeeld al jouw houtwerk zoals de deuren en kozijnen.

Uitstraling

Naast duurzaamheid is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw tuin er weer daadwerkelijk prachtig uitziet! Dankzij de hoogglanslak van Sikkens Rubol XD High Gloss zien jouw kozijnen er straks weer geweldig uit! Zowel de kwaliteit van de hoogglanslak als de kwaliteit van de kleur zullen ook jaren in orde blijven. Twijfel je enorm over welke kleuren je wilt? Om het je makkelijker te maken is de Rubol XD High Gloss verf van Sikkens in alle kleuren verkrijgbaar! Je kan je tuin gaan opvrolijken! Op die manier kan jij de komende winters al uitkijken naar de eerste zonnestralen, er hoeft dan niks meer aan jouw tuin te gebeuren! Je zal zien dat al jouw vrienden maar al te graag bij jou op bezoek komen om lekker in die gezellige tuin te socializen! Het enige probleem dat over blijft is dat ze niet meer bij jou weg te slaan zijn!

Aanschaf

De Rubol XD High Gloss verf van Sikkens is in allerlei maten te verkrijgen! Zo kan je kiezen voor een blik van 1 liter Sikkens Rubol XD High Gloss maar ook voor een blik van 10 liter. Het maakt dus helemaal niet uit hoe groot jouw tuin is, voor elke klus is er een passende keuze. Heb jij iets meer producten nodig? Vanaf 50 euro krijg je het al gratis thuisbezorgd! Moet je toch in de buurt zijn van een afhaalpunt dan is het natuurlijk net zo duurzaam om het daar af te halen, ook dit is geen enkel probleem!