Wonen

Vakantie in eigen tuin

Net als afgelopen jaar blijven veel mensen deze zomer thuis of in Nederland. Ben je bang dat je dat echte vakantiegevoel van extreem genieten en ultiem relaxen gaat missen hierdoor? In deze blog vind je handige tips over hoe je jouw tuin zo kan inrichten dat dit vakantiegevoel vanzelf komt.

Van binnen naar buiten en andersom

Als je in het buitenland op vakantie bent merken de meeste dat ze veel meer buiten leven dan thuis. De belangrijkste tip is dus daarom ook: ga naar buiten! Klap de deuren en ramen lekker open zodat je zelfs binnen meer een buitengevoel creëert. Je zal merken dat deze kleine verandering al een wereld van verschil geeft. Wat geeft er nou meer een zomers gevoel dan een tuin die in bloei staat. Maar ook binnen kun je deze sfeer doortrekken. Door binnen ook veel planten en bloemen neer te zetten met vrolijke kleuren haal je buiten naar binnen.

Loungen en relaxen

Als je dus meer buiten gaat leven wil je ook dat je hier net zo comfortabel kan zitten en liggen als bijvoorbeeld aan het strand of zwembad. Mooie outdoor stoelen of een grote loungebank waar je met familie en vrienden heerlijk een dagje in kan vertoeven is dan ook een must. Je kunt dus op zoek naar een bank die echt gemaakt is voor buitengebruik. De Breeze collectie is dan een goede optie. Deze collectie is speciaal gemaakt voor buiten en heeft alle ingrediënten om echt te kunnen relaxen.

Buiten aan tafel

Uren lang buiten tafelen is toch heerlijk! Lekker een hapje en een drankje erbij. Genieten van een lekker cocktail. Dat zou je immers op vakantie ook doen, toch? Kies dan voor een grote tuintafel waar je met veel personen aan kan zitten. Comfortabele stoelen zijn daarbij ook zeer belangrijk zodat je er wel een tijdje in kan spenderen.

De finishing touch

Accesoires in de tuin zijn zo belangrijk, hiermee creëer je gezelligheid en sfeer. Hang bijvoorbeeld leuke lichtjes in een boom of boven je buitentafel. Dat is toch super leuk als je nog lekker buiten zit op een warme zomeravond! Als je niet zo goed weet wat voor accessoires een zomervibe geven, dan kun je het beste kiezen voor items die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Denk aan bamboe, rotan en lichte houtsoorten. Deze materialen hebben allemaal warme bruine kleuren. Voeg er een aantal kussens en een plaid aan toe en je bent klaar voor je vakantie in eigen tuin.