Ander nieuws

Waar je voordelig kunstgras kunt kopen

Onze sportvereniging heeft jaren gewerkt met een echte grasmat. Dat was natuurlijk veel werk. Omdat onze vrijwilligers steeds ouder werden en minder tijd en energie hadden die grasmat te onderhouden, zijn we overgestapt op kunstgras. Kunstgras heeft veel minder onderhoud nodig dan echt gras. Na enig overleg binnen de vereniging vroegen we een aantal offertes en gingen we over tot aankoop. Kunstgras kopen was verrassend eenvoudig. De offerte van kunstgrasnet.nl was veruit het voordeligst, dus besloten we hier kunstgras te kopen. Het kunstgras ligt er nu een jaar en we zijn er erg blij mee. We zijn niet langer afhankelijk van onze vrijwilligers voor onderhoud en het weer speelt ons ook niet langer parten. Voorheen hadden we nog regelmatig een onbespeelbaar veld bij na noodweer of langdurige droogte. We zijn nu goed voorbereid op de toekomst, met onze kunstgrasmat.

Soorten kunstgras

Ik wist niet dat er meerdere soorten kunstgras bestaan, maar dat bleek wel het geval te zijn. Dat ontdekten we toen we offertes aanvroegen bij leveranciers. Bij kunstgras.net vonden we kunstgras dat speciaal gemaakt wordt voor sportvelden. Daar hebben we onze zoektocht op toegespitst. Toen bleek dat de experts van kunstgras.net onze nieuwe grasmat ook vakkundig konden leggen zijn we met hen in zee gegaan. Vanaf dat moment hoefden we onze grasmat niet meer te maaien. Wat een werk scheelt dat! Hadden we maar eerder gekozen voor kunstgras, denk ik nu.

Aanlegservice

Het verwijderen van de oude grasmat, het egaliseren van de ondergrond en het aanbrengen van de nieuwe kunstgrasmat leek ons veel werk. Daarom hebben we gebruik gemaakt van de aanlegservice die kunstgras.net aanbood. We konden een mooie prijs afspreken en hoefden zelf niets te doen. Bovendien was de aanleg zo klaar en hebben we ons speelschema niet aan hoeven passen. Na het aanleggen van het kunstgras konden onze pupillen er direct op trainen. Het is was voor iedereen even wennen, maar niemand wil nog terug naar onze oude grasmat. Als jouw sportvereniging ook op zoek is naar een voordelig alternatief voor echt gras kan ik kunstgras kopen van harte aanbevelen. Zie je op tegen het plaatsen van de grasmat? Laat dat dan ook verzorgen door de leverancier. Met een kleine investering is jouw sportvereniging klaar voor de toekomst.