Ander nieuws

Zeepdispensers zijn veel hygiënischer dan een blok zeep

We wassen momenteel allemaal meerdere keren per dag onze handen. Natuurlijk na een toiletbezoek, maar ook bij het naar buiten gaan, bij het weer binnen komen, na het opruimen van de boodschappen. Zelfs in de supermarkt staan we onze handen te desinfecteren voor we een karretje pakken en nadat we klaar zijn met shoppen. Als er één ding duidelijk is geworden in het afgelopen jaar, dan is het wel dat zeepdispensers tegenwoordig onmisbaar zijn. Je moet er ineens niet meer aan denken dat je met je hele gezin hetzelfde blok zeep gebruikt. Bah.

Zeepdispensers zijn herbruikbaar

Je hebt zeepdispensers in verschillende ontwerpen en met verschillende systemen. Wat alle zeepdispensers gemeen hebben is dat ze gebruik maken van vloerbare zeep. Door op het pompje te drukken of aan een hendel te trekken geeft de zeepdispenser een hoeveelheid zeep af die voldoende is voor het grondig wassen van je handen. Of er nu "gewoon" vloeibare zeep uit komt of schuim, dat maakt geen verschil. Dat is maar net wat jij fijner vindt. Je kunt online, bij je zeepdispensers, direct een jerrycan zeep bestellen. Zo kun je weer even voort. Tip: zet een streepje op de jerrycan en bestel nieuwe zeep als het niveau van de zeep in de jerrycan dat punt bereikt. Je zit dan nooit zonder.

Vergeet je handen niet goed te drogen na het wassen

Het goed drogen van je handen na een wasbeurt is belangrijk. Je voorkomt hiermee dat je je schone handen afveegt aan je kleding iets aanraakt dat niet nat mag worden. Daarbij zijn schone handen pas écht schoon als ze goed droog zijn. Het kan, zeker voor in je bedrijf, verstandig zijn om papieren handdoekjes aan te schaffen. Deze worden na gebruik weggegooid. Dat lijkt misschien niet zo best voor het milieu. Maar je kunt natuurlijk kiezen voor gerecylede papieren handdoekjes. Je voorkomt hier ook besmetting mee. Een gewone handdoek is vaak een bron van ellende!

Als je toch online bent…

Als je toch online bent, dan kun je net zo goed ook al je andere toiletartikelen bestellen. Je kunt online wc papier bestellen in grote hoeveelheden voor een kleine prijs, maar ook schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. Alles gewoon uit één webshop. Dat is wel zo handig. Ook mondkapjes en EHBO spullen bestel je hier. Je hoeft er dan zelf de deur niet voor uit en alles wordt al snel bij je thuis of op kantoor afgeleverd. Deze webshop is er voor particulieren, maar ook voor zakelijk gebruik.